Moeder wordt bekritiseerd vanwege haar uiterlijk wanneer ze kinderen van school haalt – haar reactie maakt ze allemaal stil

Posted on

Iedereen moet in staat zijn om zich in zijn eigen stijl uit te drukken en zich te kleden hoe ze willen, maar wanneer iemand een stapje terug doet van de verwachte “norm”, kunnen anderen snel oordelen.

Moeder van drie Bella Vrondos, 33, is een drukke moeder die ook als model- en boetiekeigenaar werkt. Ze heeft vaak weinig tijd om zich om te kleden om haar kinderen op te halen van school.

Toen Bella trots een foto van zichzelf met haar drie kinderen buiten hun school plaatste, had ze niet verwacht de reactie te krijgen die ze deed.

Mam van drie en model Bella is gewend om kritiek te krijgen, vooral van andere moeders, voor de manier waarop ze zich kleedt en voor het krijgen van borstvergroting, waarvan ze zegt dat ze vond dat ze het nodig had na drie kinderen.

Krachtige reactie
Bella, uit Sydney, Australië, plaatste een foto van zichzelf met haar drie kinderen waarbij ze trots verklaarde hoe slim haar kinderen waren. Maar in plaats van de post te waarderen en te delen in haar trots was de post bezaaid met wrede opmerkingen over wat ze droeg, en zei dat het geen geschikte kleding was voor een moeder van drie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *