Moeder uitgelachen voor baby met Down syndroom te “verwennen” – schrijft brief die iedereen moet lezen

Posted on

Het kan zeer vervelend zijn wanneer onbekenden voelen alsof ze het recht hebben om zich te bemoeien met het leven van anderen. Opmerkingen maken, beschuldigingen maken, vermoedens hebben, enzovoort.

Als je nog niet in iemands schoenen hebt gestaan, en als je niet weet wat een persoon doormaakt in hun dagelijkse leven, heb je dan het recht om je mond te openen en een mening te geven?

Kelly Dirkes is het jammer genoeg gewoon om “advies” te krijgen van onbekenden.

Zij en haar echtgenoot hebben twee kinderen met het syndroom van Down geadopteerd, en veel onbekende mensen benaderden haar en gaven hun mening daarover.

Facebook

Kelly was haar dochter aan het dragen in een babywagen tijdens het winkelen. Tijdens het zoeken in de rekken, werd Kelly plots tegengehouden door een vrouw die iets te zeggen had over haar kleine meisje.

De vrouw vertelde haar dat haar kind “verwend” zou worden en “nooit zou leren om zelfstandig te zijn” als haar moeder haar zou blijven dragen.

Nam een diepe adem, kalmeerde en kuste haar kind

Kelly was verbluft. Ze had geen idee wat ze daarop moest antwoorden. Ze wilde niets liever dan de vrouw daar en toen op haar plek te zetten. Maar ze nam echter een diepe adem, kalmeerde zichzelf, kuste haar dochter op het hoofd en onthield dat beslissingen gemaakt in boosheid zelden goede oplossingen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *