Moeder denkt dat zoon oorontsteking heeft – dan zien de dokters zijn vingers en panikeren

Posted on

“Dit is iets wat je normaal alleen in de krant leest of in het nieuws ziet. Je zou nooit verwachten dat het iemand gezond en gelukkig zou treffen,” schreef Archie’s vader op Facebook.

“Dit is een van de moeilijkste momenten die ik ooit heb meegemaakt. Ik nooit zoveel van iemand gehouden met zoveel passie en liefde. Het maakt niet uit of je de stoerste mens bent op deze planeet, want wanneer je je zoontje daar ziet liggen, verscheurt het mij.”

Facebook/Josh Roberts

Eenmaal Archie stabiel was, werd hij van de levensmachine afgehaald en moest hij nog enkele maanden herstellen in het ziekenhuis. Om alle kosten te kunnen betalen, begonnen Archie’s ouders een GoFundMe-pagina om 5000 dollar te kunnen inzamelen. Het antwoord was enorm.

Bij het schrijven hiervan, heeft de familie intussen al drie keer zoveel geld ingezameld als hun doel! Dankzij honderden gulle mensen, waaronder onbekenden die ze zelfs niet kennen. Archie kon eindelijk de behandeling krijgen die hij nodig had.

Facebook/Josh Roberts

Archie voelt zich vandaag duizend keer beter, en hij werd uit het ziekenhuis ontslagen. Hij heeft nog een hele lang weg af te leggen voor hij volledig hersteld zal zijn, maar hij maakt elke dag vooruitgang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *