Moeder bevalt van dochter na 40 zware uren – dan kijkt dokter tussen haar benen en bevriest

Posted on

Zoals de meerderheid van de koppels, wilden Nicole Ziesemer en haar echtgenoot Matthew hun zwangerschap zo natuurlijk mogelijk houden.

Ze wilden maar weinig tussenkomst van de dokters en kozen ervoor om de bezoeken aan het ziekenhuis te beperken tot het minimum. Het echtpaar huurde een vroedvrouw in, in de hoop dat hun dierbare kindje thuis zou verwelkomd worden. Ze besloten zelfs om geen echografie te laten doen.

Maar jammer genoeg liep niet alles volgens plan…

Facebook / Nicole Ziesemer

Het kind van Nicole en Matthew werd geboren op 30 januari. Maar het lot had echter bepaald dat Nicole vier en een half weken vroeger beviel van haar kind.

Tot de grote verrassing van het koppel, brak Nicole haar water op 29 december.

Ze hadden geen andere keuze dan hun koffers te pakken en naar het ziekenhuis te gaan. Hun timing kon niet slechter zijn, want ze kwamen te midden een sneeuwstorm terecht. Matthew was gedwongen om de volledige oprit weg te vegen voor ze zelfs maar konden weggaan.

Ellsworth

Doorheen de zware sneeuwstorm, op slechte wegen, slaagde het koppel er wel in om het ziekenhuis te bereiken die vrijdagnamiddag om 16.00. Nicole haar weeën bleven duren tot zaterdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *