Moeder bevalt van baby, maar mag hem niet vasthouden wanneer vader stamelt: “Er is iets verkeerd met Adams been”

Posted on

En ja, haar hele zwangerschap verliep zonder complicaties. Ze kreeg kleine weeën, ging naar het ziekenhuis en werd opgenomen in de verloskamer met har echtgenoot.

Ze zou bijna naar huis mogen, tot een echografie aantoonde dat ze bijna geen vruchtwater meer had. Daarop besloten ze om de bevalling in gang te zetten.

Geboorte

Gelukkig verliep de bevalling goed. Voor het einde van de nacht mochten Andrea en haar man een klein jongetje ter wereld zetten, Adam.

Andrea’s partner mocht echter de navelstring niet doorknippen zoals gepland.

Adam werd door een misverstand weggestuurd uit de kamer, maar gelukkig kon hij een glimp opvangen van zijn zoontje over de schouders van de dokter. Hij draaide zich om naar Andrea en zei de hartverscheurende woorden: “Schat, er iets verkeerd met Adams been.”

Twintig mensen hadden zich verzameld rondom de kleine Adam. Hoe langer de tijd voorbij liep zonder antwoorden hoe ongeruster Andrea werd.

Toen Andrea’s moeder en haar echtgenoot de familieleden buiten informeerden, lag ze alleen in de kamer, zonder te weten wat er gaande was. Niemand vertelde haar wat er verkeerd was met de baby.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *