60 mannen glippen elke nacht binnen in kamer van oude vrouw – 10 jaar later wordt duidelijk waarom

Posted on

We hoeven niet uit te leggen waarom zoveel mensen bang zijn van de dood. Het is een stap in het onbekende, en zal vroeg of laat iedereen overkomen. Sterven zullen we allemaal, we weten gewoon niet hoe of wanneer.

Op een dag, meer dan 10 jaar geleden, hoorde Kathy Felt een harde klop op haar deur. Het bleek een van haar buren te zijn.

Hij had gehoord dat Kathy het moeilijk had, en had een idee hoe hij zou kunnen helpen. Zijn voorstel leek ambitieus te zijn, maar Kathy ging op zijn voorstel in, omdat ze niets te verliezen had.

Kathy lijdt namelijk aan Multiple Sclerosis (MS), wat er voor zorgt dat de persoon uiteindelijk gevangen komt te zitten in zijn of haar eigen lichaam.

Deze ziekte tast het zenuwstelsel aan, waaronder ook de hersenen en ruggengraat, wat voor ellende zorgt voor de zenuwen, en voorkomt dat signalen van de hersenen uitgevoerd worden zoals ze zouden moeten.

YouTube

Het komt tot een punt waarop een patiënt niet meer kan bewegen. Jammer genoeg bestaat er geen behandeling voor MS. Alleen de symptomen kunnen behandeld worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *